Je bent met pensioen

Als je met pensioen bent, heb je met je pensioenkapitaal bij een verzekeraar een pensioenuitkering gekocht. Als je ook nog pensioen bij ons hebt staan in de oude Basis Module, dan verzorgen wij de uitkering daarvan.

Met je pensioenkapitaal uit de Beschikbare Premieregeling koop je bij een verzekeraar een pensioenuitkering aan. Dit pensioen krijg je dan via de verzekeraar waar je dit hebt gekocht.  

Pensioen van Abbott tot en met 29 juni 2023 

Onze administrateur zorgt voor de maandelijkse betaling van je Abbott pensioen dat je tot en met uiterlijk 29 juni 2023 opbouwde. 

AOW en pensioen via andere werkgevers 

Misschien krijg je ook via andere (oud)-werkgevers een pensioen. Heb je je AOW-leeftijd bereikt, dan krijg je maandelijks AOW van de overheid. De Sociale Verzekeringsbank zorgt hiervoor. 

Zo informeren wij je 

Elk jaar krijg je van Abbott een jaaroverzicht van het aan jou betaalde pensioen. Verder sturen wij je twee keer per jaar een nieuwsbrief. Hier kun je deze bekijken en downloaden. Je vindt hier ook de jaarverslagen, de pensioenbrochure van Abbott en fondsdocumenten zoals de pensioenreglementen en de uitvoeringsovereenkomst.