DNB geeft goedkeuring aan benoeming Maurice Raven als bestuurslid SPAN

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft ons laten weten dat zij akkoord gaat met de benoeming van Maurice Raven als bestuurslid van SPAN namens de werknemers. Maurice liep al sinds juni 2020 mee als kandidaat bestuurslid. Na de goedkeuring van de toezichthouder is hij nu met ingang van 26 april benoemd als bestuurslid.

Maurice werkt binnen de divisie Abbott Nutrition als projectmanager Business Integration voor Abbott Logistics Zwolle. Pensioen is een bekend onderwerp voor hem: eerder was hij al vier jaar lang lid van het Verantwoordingsorgaan (VO) bij SPAN. Zijn termijn bij het VO liep af en daarna meldde hij zich voor de vacature voor bestuurslid namens de werknemers. De Centrale Ondernemingsraad (COR) stelde hem daarop in juni 2020 voor als kandidaat bestuurslid. Maurice Raven volgt oud-bestuurslid Ronald Voorhaar op, die in oktober 2020 aftrad omdat zijn termijn afliep.  

Maurice hoopt onder meer een bijdrage te kunnen leveren aan de communicatie over alle veranderingen die er aankomen met het nieuwe pensioenstelsel. “Ik hoop dat we de deelnemers goed kunnen uitleggen wat er gaat veranderen als alle keuzes zijn gemaakt, en waar ze mee te maken krijgen,” aldus Maurice. Wij feliciteren hem met zijn benoeming en wensen hem veel succes in het behartigen van de belangen van de SPAN deelnemers. 


home