Word jij actief voor ons pensioenfonds?

Er zijn vacatures binnen ons verantwoordingsorgaan (VO), voor leden die namens werknemers actief willen zijn. Heb jij zin om je in te zetten voor ons pensioenfonds? Meld je dan voor 22 mei 2023 bij ons aan.

Vacatures en kandidaten

Eerder kon je al lezen dat we een vacature hebben voor ons VO. Daarnaast loopt de termijn van Pim Klap per 1 juli a.s. af en stopt Liibaan Mohamed per 1 juli a.s. met zijn werk voor het VO.

Gelukkig zijn er nu ook al twee kandidaten bekend. Pim Klap wil graag herbenoemd worden per 1 juli. Daarnaast stelt Esther Kuil – Head of EU Sensory and Flavor Technology, zich kandidaat voor de andere vacature. Heb jij zin om je in te zetten voor ons fonds? Dan ontmoeten wij je graag. Hieronder lees je wat wij van je vragen en hoe je je aanmeldt.

Over het verantwoordingsorgaan

Het bestuur van het pensioenfonds legt verantwoording af aan het VO over het beleid en de uitvoering ervan. Bij belangrijke vraagstukken adviseert het VO het bestuur. Een paar keer per jaar komt het bestuur samen met het VO en je vergadert ook een paar keer met het VO. Soms is er digitaal overleg. Hier lees je meer over wat het VO doet.

Dit vragen wij van jou

Je hebt geen pensioenopleiding nodig om lid te worden van het VO. Het is wel een pré als je wat kennis en ervaring hebt met pensioen. Ben je benoemd, dan bekijken we samen of een aanvullende opleiding nodig en gewenst is. Hieronder vind je het functieprofiel.

Functieprofiel Verantwoordingsorgaan

Procedure

Na de sluitingsdatum kijkt de verkiezingscommissie of de aangemelde kandidaten geschikt zijn. Als zich één geschikte kandidaat heeft gemeld, dan benoemen we deze kandidaat. Zijn er meer, dan komt er een verkiezing. Je ontvangt hier persoonlijk bericht van en we maken dit bekend op de website. Bij een verkiezing vragen wij alle actieve deelnemers per mail om te stemmen.

Zo meld je je aan

Ben je enthousiast geworden? Mail dan ons je korte cv met motivatie BestuursbureauSPAN@montaepartners.nl. Vermeld in de onderwerpregel van je mail ‘Kandidaat Verantwoordingsorgaan’. Doe dit vóór 22 mei 2023.

Meer informatie

Wil je liever eerst meer weten? Stuur dan een mailtje aan BestuursbureauSPAN@montaepartners.nl. Je kan ook bellen met Remco Reinders via 06 – 42 02 77 11. Remco werkt bij het bestuursbureau. Of je spreekt een van de andere leden aan: dit zijn Bert Kemperman, Bertho van den Berg, Pim Klap of Ellis Minnesma.


home