Test je pensioenkennis met de pensioenquiz!

De Pensioen3Daagse staat weer bijna voor de deur! Van 1 tot en met 3 november a.s. is het weer tijd voor extra aandacht voor je pensioen. Hiervoor organiseren we onder meer een informatief webinar over je pensioen op 3 november. Maar het is ook weer tijd voor onze jaarlijkse pensioenquiz.

Test je kennis

Bouw je pensioen bij ons op, ontvang je pensioen van ons of heb je nog pensioen staan bij Pensioenfonds Abbott, dan kun je vanaf vandaag meedoen met de pensioenquiz. Test je pensioenkennis en maak kans op een mooie prijs in de vorm van een leuke bijdrage in het Abbott award system.

Zo doe je mee

Je vindt de quiz op onze website of je gebruikt de link hieronder. Vul je gegevens en de antwoorden op de vragen in. Tot uiterlijk woensdag 16 november 2022 kun je meedoen.

Ga hier direct naar de pensioenquiz

Uitslag

Onder de goede inzenders verloten we een leuke bijdrage in het Abbott award system. Op donderdag 3 november maken we de uitslag bekend tijdens het webinar dat we organiseren voor de Pensioen3Daagse. Heb je gewonnen, dan krijg je ook persoonlijk bericht van ons.


home