Nieuws

06-12-2012

ING vernieuwt MIJN PENSIOEN site

Binnenkort gaat ING een nieuwe versie van die site lanceren. Het uiterlijk ziet er anders uit en er zijn wat kleine onvolkomenheden in de oude versie hersteld. Ook zijn er voorbereidingen getroffen voor toekomstige uitbreidingen in 2013 zoals een digitaal dossier. Je krijgt daarover informatie als het zover is.

 

Site enkele dagen niet bereikbaar

In verband met de aanpassing van de site zal die aan het eind van donderdag 13 december niet meer bereikbaar zijn. De werkzaamheden duren tot en met maandag 17 december. Vanaf dinsdagochtend 18 december kun je dan weer inloggen met je huidige gebruikersnaam of wachtwoord. Bij je eerste bezoek aan de nieuwe website vraagt ING je om je wachtwoord te wijzigen. Dit heeft te maken met de strengere eisen die ING stelt aan de kwaliteit van wachtwoorden. Daardoor is de veiligheid beter gewaarborgd en dat is uiteraard in het belang van de deelnemers. Bij de je eerste bezoek aan de nieuwe site dien je ook eenmalig een aantal stappen te doorlopen om je voorkeuren door te geven.

 

Nadere informatie vragen

Als het goed is, heeft ING je inmiddels ook per e-mail over deze wijzigingen geïnformeerd. Mocht je toch vragen hebben, of je inloggegevens voor de website willen opvragen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Mijn Pensioen. Die is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0800-645 67 36. Vanuit het buitenland kun je bellen met +31-88-6466 766. Je kunt ook mailen naar info@mijnpensioen.ingim.nl.