Nieuws

04-11-2020

Inloggen voor de Beschikbare Premie Module

Bij Abbott bouw je tot een jaarsalaris van € 62.544 pensioen op in de Basis Module. Dat is een eindloonregeling, waarbij je pensioen is gebaseerd op je laatst verdiende salaris. Is je salaris hoger, dan bouw je boven die grens pensioen op in de Beschikbare Premie Module.Daarin kun je keuzes maken hoe je premies worden belegd. Je moet dan wel eerst je risicoprofiel vaststellen door in te loggen op het portaal 'Mijn Pensioen'.

 

 

In de Beschikbare Premie Module worden de premies standaard belegd volgens het Life Cycle principe. Wat dat is en hoe het werkt, kun je in zien in het onderstaande filmpje.

 

Link naar filmpje over Life Cycle Beleggen

 

Als je zelf invloed op je beleggingen in de Beschikbare Premie Module wilt hebben, moet je eerst via het portaal Mijn Pensioen van NN Investment Partners je risicoprofiel vaststellen. Wat een risicoprofiel is, zie je in het volgende filmpje.

 

Link naar filmpje over Risicoprofiel

 

In de Basis Module heb je zelf geen invloed op hoe de pensioenpremies voor je worden belegd, maar in de Beschikbare Premie Module kun je die invloed wel hebben. Je moet dan wel eerst je risicoprofiel bepalen in het portaal Mijn Pensioen.
Ga naar 'Mijn Pensioen'   en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je die niet meer weet, kun je via de site nieuwe inloggegevens aanvragen.

Abbott en Pensioenfonds Abbott doen mee aan de landelijke Pensioen3daagse. Het thema is ‘Later goed geregeld? Check het nu’. Op 3,4 en 5 november krijgen alle medewerkers van Abbott dagelijks  een e-mail rond dat thema, toegespitst op hun pensioen. We zetten deze berichten eveneens op de website zodat ook gewezen deelnemers en pensioengerechtigden ze kunnen zien.

 

Ben je een huidige or voormalige werknemer van Abbott? 

Je kunt t/m 6 november nog steeds kans maken op een Philips airfryer door mee te doen aan de Pensioenquiz.