Nieuws

06-10-2017

Feit of Fabel campagne gaat van start

In de week van 9 tot en met 13 oktober vind je in alle bedrijfsrestaurants van Abbott placemats op de lunchplateaus met stellingen over je pensioen. We vragen je of die stelling een Feit of Fabel is. Het antwoord geven we meteen op de placemat. Als je wilt weten waarom die stelling feit of fabel is, kun je dat vinden op een speciale website www.pensioenfondsabbott.nl/fof.  

 

De Feit of Fabel campagne is een gezamenlijk initiatief van werkgever Abbott en het Abbott pensioenfonds. De bedoeling is jullie eens op een andere manier te wijzen op belangrijke aspecten van het pensioen en hopelijk aan de lunchtafel een gesprek over pensioen op gang te brengen.

 

De stellingen gaan over pensioen in het algemeen, je pensioen bij Abbott en je pensioenfonds SPAN. Als je op de campagnewebsite www.pensioenfondsabbott.nl/fof de uitleg bekijkt, kun je ook doorklikken naar onderdelen van de website van het pensioenfonds met meer informatie over de betreffende onderwerpen.

 

Ambassadeurs
De stellingen worden gepresenteerd door pensioenambassadeurs. Dit zijn leden van het verantwoordingsorgaan, het pensioenfondsbestuur en de ondernemingsraden die je in het bedrijf kunt aanspreken als je vragen hebt over de stellingen of over je pensioen.

 

Ideeën zijn welkom
De placemats bevatten ook een aantal pensioenfeitjes die aardig zijn om te lezen. We doen verder een oproep aan je of je zelf een leuk idee hebt om het onderwerp pensioen onder de aandacht te brengen. Dat horen we dan graag. Heb je zo’n idee en wil je het delen, stuur dan een mailtje naar Yvonne.Groen@abbott.com. Yvonne maakt deel uit van de communicatiecommissie van het pensioenfonds en is bij Abbott coördinator van deze actie.

 

Actieweken in oktober, november en december 
We gaan negen verschillende placemats maken. Je kunt ze vinden in de bedrijfsrestaurants in de tweede week van oktober, de tweede week van november en de eerste week van december.