Nieuws

25-01-2016

Newsflash over herstelplan en oproep voor invullen vragenlijst

In januari hebben alle deelnemers van pensioenfonds Abbott een Newsflash ontvangen. Het hoofdartikel gaat over het herstelplan dat het fonds heeft moeten indienen bij De Nederlandsche Bank.

 

Bestuurslid Ronald Voorhaar legt uit waarom het fonds een herstelplan moest indienen en wat het inhoudt. In het verhaal benadrukt hij dat deelnemers zich op dit moment geen zorgen hoeven te maken over hun pensioen bij Abbott.

De newsflash staat ook op de website. Klik hier om rechtstreeks naar deze publicatie te gaan.

 

Verder vind je in deze Newsflash onder andere  een verwijzing naar de nieuwe brochure voor deelnemers aan de Beschikbare Premie Module en Vrijwillige Bijspaar Module en de aankondiging van de benoeming van Eelco Dijkstra als bestuurslid van het pensioenfonds.

 

Vul de vragenlijst over onze pensioencommunicatie in

Ook is er een hernieuwde oproep om de vragenlijst over onze pensioencommunicatie in te vullen. Nog maar heel weinig deelnemers hebben de lijst via de website ingevuld, terwijl we juist jullie mening zo belangrijk vinden. Daarom ook vanaf deze plaats, help ons en vul de vragenlijst in. Het kost je maar een paar minuten van je tijd. Als je klikt op de knop ‘Wat vind je van onze pensioencommunicatie?’ rechts op de homepage kom je meteen in het vragenformulier.