Nieuws

01-09-2015

Gave pensioensite voor jongeren

De meeste jongeren hebben maar weinig interesse in het onderwerp pensioen. “Dat is nog zo ver weg”, “Is er nog wel pensioen als ik eraan toe ben?” en “Tegen die tijd moeten we doorwerken tot we stokoud zijn”, zijn reacties die je hoort.

 

Omdat de Pensioenfederatie het heel belangrijk vindt dat jongeren nu al nadenken over later heeft de brancheorganisatie van pensioenfondsen een speciale website gemaakt voor jongeren. Die site is www.detijdvanjeleven.nl

 

 

Het is een heel leuke, interactieve site waar je op een speelse manier allerlei dingen leert die met pensioen te maken hebben.  Een prominente plaats op de site is ingeruimd voor de ‘bucket list’. Bezoekers kunnen een lijst invullen van dingen die ze in hun leven graag nog  willen doen. Elke maand wordt er een origineel idee uitgekozen. De inzender krijgt dan de gelegenheid die wens te realiseren. Op de site zijn er korte filmpjes van te zien.

 

Wij bevelen een bezoek aan www.detijdvanjeleven.nl van harte aan. Zeker voor jongeren. Maar ook ouderen raden we aan eens te gaan kijken. Misschien heb je ook een ‘bucket list’ met onvervulde wensen. Vul die lijst gerust in!