Nieuws

03-03-2014

Zet je in voor een goed pensioen!

Deze week verschijnt een newsflash van Stichting Pensioenfonds Abbott. Het belangrijkste bericht daarin is een oproep voor kandidaten voor het nieuw te vormen verantwoordingsorgaan.

 

Als lid van het verantwoordingsorgaan kun je je actief inzetten voor het pensioen van jou en je collega's. Je adviseert en controleert het bestuur van het fonds. Als je nu bij Abbott of AbbVie werkt of als je gepensioneerd bent, kun je je kandidaat stellen voor het verantwoordingsorgaan. Dat kan tot uiterlijk 15 april a.s. Hoe je je kunt aanmelden en wat het lidmaatschap van het verantwoordingsorgaan inhoudt, kun je lezen in de newsflash.

 

In deze newsflash zetten we ook uiteen wat de wijzigingen in de pensioenregeling per 1 januari 2014 betekenen voor de verschillende groepen deelnemers. In de nieuwsbrief van oktober 2013 hebben we er al het nodige over geschreven. De nieuwste ontwikkelingen lees je in de newsflash.

 

In het kader van nieuwe wetgeving zijn er bestuurlijke veranderingen bij ons fonds. Het nieuw te vormen verantwoordingsorgaan is daar onderdeel van. Verder komt er een vertegenwoordiger van de pensioengerechtigden rechtstreeks in het bestuur. Ten slotte bevat de newsflash nog enkele korte berichten.

 

Je ontvangt de newsflash deze week per post. Ook kun je het document downloaden via de website door hier te klikken.